Reserve-Titel

Over Kees

Wie is Kees: Altijd maar meer willen weten, over alles en nog veel meer, wat er maar op zijn levenspad komt. Immer op zoek naar de achterliggende Spirituele Wijsheid en inzicht in zoveel mogelijk samenhangen. Binnen de mens die bij hem om hulp of raad komt, andere levensvormen, alles om hem heen. Het ontwikkelen van een visie ergens over, staat bij hem hoog in het vaandel. Interessegebieden zijn: Boeddhisme, Theosofie, Filosofie, Religie, Numerologie, Tarot, Plato, Socrates, Vegetarisme, Alternatieve Geneeswijzen, Psychologie, Menswetenschap, Natuur, Geologie, Astronomie, Economie, Politiek, Kunst, en niet te vergeten de Fotografie. Voornoemde interessegebieden vindt Kees ook nodig als referentie voor z'n professie als Auditor en Begeleider in therapiesessies.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *