De Wonderlijke kant van Communicatie

Communicatie van ziel tot ziel                                      van verschillende wezens, inclusief de mens

Stel dat je met dieren zou kunnen praten en dat ze ook terugpraten op hun manier natuurlijk en door middel van hun gedrag. Anna Breytenbach heeft haar leven gewijd aan wat zij noemt communicatie tussen de soorten.

Ze stuurt dieren gedetailleerde boodschappen dmv afbeeldingen en gedachten en krijgt vervolgens opvallend duidelijke boodschappen terug.

Anna kan de littekens voelen die onder de vacht van een aap verborgen liggen, ze weet te achterhalen hoe een vogel getraumatiseerd is geraakt en ze maakt een gevaarlijk grommend luipaard rustig.

Wilde vogels landen op haar schouders, vissen zwemmen om haar heen als ze een duik neemt en wilde bavianen liggen op haar lichaam alsof ze één van hen is.

 Het is geen geheim dat de menselijke soort iets zeer heiligs is kwijtgeraakt: de mogelijkheid om van ziel tot ziel te communiceren. We zijn niet meer in staat om door de sluier van illusie te prikken en ons te verbinden met wie we werkelijk zijn. En tóch is dit laatste te leren.

De Belgische Bioloog, en schrijver Dirk Draulans over Darwin (Het succes van slechte seks), noemt de mens een primitief wezen en tot mislukken gedoemd hier op aarde. Dit laten we toch niet op ons zitten. Kom naar de Workshop Communicatie                           (zie de info elders op deze site).

Als we communicatie met medemensen en met andere dieren, de natuur openlijk en door respect door middel van ons gedrag de wezens om ons heen accepteren kunnen we ervaren hoe al het leven onlosmakelijk met elkaar verbonden is.

 o O o

Op internet staan meerdere Links, die laten zien dat sommige mensen blijkbaar meer verbonden lijken te zijn met andere wezens van ziel tot ziel zeg maar, dan wij als “normale mensen” kunnen.                                                                                                                         De hondenfluisteraar Cesar Millan is op meerdere tijdstippen te zien op TV National Geographic Chanel. Het lijkt wel of Cesar Millan in de nieuwere opnames steeds Spiritueler wordt. En geeft nóg meer van zijn Inzichten prijs.

Hier een paar links, die je eenvoudig kunt aanklikken:  hier (zuid-afrikaanse-vrouw met dieren communiceren)  en hier (leeuwen-omhelzing) .

En wat ook altijd nog wonderlijk blijft, is van de Bodhisattva in de Metro; zie en ervaar hoe hiér de Communicatie tot stand komt; klik eenvoudig de volgende Link: hier de link

En wat gebeurt er aan communicatie in een museum, als u voor een schilderij staat wat u mooi vindt. Dit is weer een ander verhaal. Dat op de Workshop Communicatie wordt uitgelegd, waaróm u iets mooi vindt of waarom juist niet.                                                                      (zie de info over de Workshop elders op deze site)

© Kees in ’t Veld                                          o O o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *